مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از دانشگاه افسری

با سلام. بعد از حدود 20 ماه خدمت در دانشگاه افسری با تشکیل کمیسیون و با دلایلی واهی تصمیم به اخراج من از دانشگاه افسری گرفتند. حال میخواهم‌ تکلیف خدمت سربازی را بدانم؟ چرا که با این شرایط کرونایی امکان حضور فیزیکی در دانشگاه وجود ندارد؟

پاسخ ها :

وضعیت خدمت سربازی بعد از اخراج از دانشگاه افسری اخراج از دانشگاه افسری ارتش خدمت سربازی دانشگاه افسری