مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نفقه

سلام. برای تعدیل نفقه ( افزایش نفقه ) اگر همسر سابقم در روز مقرر به دادگاه مراجعه نکند، چه اتفاقی می افتد؟ حداقل و حداکثر نفقه برای دختر های سن 18 و 21 چقدر هست؟ با توجه به حقوق همسرم که 6600000 تومان است.

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام میزان نفقه بستگی به نظر کارشناس دارد که البته امکان اعتراض نیز و وجود دارد اگر تشریف نیاورند رای غیابی صادر می شود

مريم  بياباني

مريم بياباني :

سلام ،نیازی به حضور همسرتون نیست.نفقه مطابق نظر کارشناس وبا توجه به مخارج فرزندانتون متغیره.وربطی به میزان درامد همسرتون نداره.

منيره  آدميزاد

سرکار خانم منيره آدميزاد :

سلام ارجاع به کارشناسی میشه باتوجه به تمکن مالی ودرامدکارشناس نفقه راتعین میکند