مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور همسر در دادگاه

سلام. چند روز پیش همسرم باید برای نفقه میومد ولی حضور پیدا نکرد. در شورای حل اختلاف 600 تومن بدون نظر کارشناس قبول کردم. ما قرارمون بر طلاق توافقی بود، ولی نیومد و من مجبور شدم مهریه و نفقه رو بذارم اجرا. پیش خودم گفتم وقتی اومد برای نفقه باهاش حرف میزنیم برای طلاق توافقی. ولی الان یک ماه و نیمه ازش خبر ندارم و خب برای نفقه هم نیومد. اگر برای دادگاه مهریه هم حضور پیدا نکرد من چکار کنم؟ نمیشه غیابی طلاق بگیرم؟ آخه من چکار کنم؟ هم شوهر دارم هم ندارم. اسمش فقط تو شناسنامه ام هست. گفت طلاق ولی نیومد. یک ماه و نیم هست من رو ول کرده به امان خدا. تکلیفم رو روشن نمیکنه. من بهش ثابت کردم با کسی تو رابطه هست. برای همین اون رو ترجیح داد و به من گفت طلاق. ولی به دادگاه نمیتونم ثابت کنم برای طلاق. یعنی بعد چند ماه همسرت خبری نگیره، نمیشه شکایت کرد برای طلاق؟

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

سلام برای اثبات اولا اظهارنامه ای رو ارسال کنید برای ایشون مبنی بر ترک زندگی به مدت یک ماه و نیم و همچنین در دفعات مختلف در طول چند ماه گزارش کلانتری تنظیم مبنی بر ترک زندگی توسط شوهر همچنین تنظیم استشهادیه محلی .... مطابق بند شماره 8 شروط چاپی عقد نامه (سند ازدواج) – به شرط امضا مرد –اگر زوج بدون عذر موجه زندگی مشترک را ترک کند حتی کمتر از 6 ماه متوالی و یا 6 ماه متوالی زندگی مشترک را ترک کند. از مواردی است که در صورت اثبات و پذیرش در دادگاه زن وکیل مرد در طلاق خواهد شد.همچنین ترک زندگی توام با نپرداختن نفقه مطابق ماده 53 قانون حمایت خانواده وصف کیفری دارد و زوجه می تواند به استناد به آن شکایت ترک انفاق کند. موفق باشید