مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت.

سلام.ایا کار در عوارضی قسمت باجه دار جزمشاغل سخت هستش یانه وحقوق ومزایاچگونه هستش...مثلا عوارضی قم گرمسار...

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام برخی از عوارضی ها جزو مشاغل سخت طبقه بندی شده اند به عنوان مثال کلیه عوارضیهای محورهای استان قزوین جزو مشاغل سخت طبقه بندی و 20 ساله بازنشستگی دارند در خصوص منطقه قم چنانچه رفت و امد زیاد باشد میبایست شما و همکارانتان از طریق اداره کار مربوطه نسبت به پیگیری موضوع اقدام نمایید تا جز مشاغل زیان اور طبقه بندی گردید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ما رجع اعلام نیستیم.ولیکن به نظر منفی است وپایه حقوق کارگری طبق اعلام شورای عالی کار در اول هر سال است.یاالله