مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مشروبات دست ساز

سلام. دو ماه پیش از بنده (داخل منزل) سه لیتر مشروب کشمش گرفتن. حدودا صد لیتر مخمر کشمش هم بود که اون ها رو نبردن و معدوم کردن و هیچ جا آزمایش نبردن. اما الان نوشتن در پرونده ام و گفتن صد و پنجاه لیتر مشروب از من گرفتن.
میخوام بدونم با این که مخمر ها رو آزمایش نبردن و مسکر هم نبودن. چطوری میتونم ادعا رو ثابت کنم که ناحق جریمه نشم.
ممنونم.

پاسخ ها :

راحله ایمانی فرد

راحله ایمانی فرد :

استان :

با سلام
معمولا برگه آزمایشگاه در پرونده باید باشد و بر اساس میزان مندرج در آن حکم صادر شود ابتدا از نبودن ان در پرونده مطمئن شوید در غیراینصورت حکم محکومیت بدون وجود مدرک فاقد توجیه قانونی است