مشاوره حقوقی رایگان - پشیمانی خریدار ملک

سلام و عرض ادب.
بنده یک مغازه فروختم بعد 20 روز طرف زنگ زده که پشیمون شدم. اون روز که فروختم قیمت دلار 33 تومن بود و اوج گرفتن قیمت شده 22 تومن. طرف زنگ زده که مغازه رو گران خریدم. ازتون قیمت گرفتم ارزون تر بوده. حالا من هم مبلغی که از طرف گرفتم رو ملک خریدم و 10 روز تا روز سند باقی مونده. چی کار میتونم بکنم؟ سند هم آماده انتقال هست. خواهش میکنم راهنمایی کنید. سپاس فراوان.

پاسخ ها :

پشیمانی خریدار ملک پشیمانی در معامله گران خریدن ملک پشیمانی خریدار قوانین خرید و فروش ملک