مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل ماشین

سلام ما یه ماشین خریداری کردیم به صورت وکالتی که صاحب ماشین بدون حضور ما در محضر وکالت نامه را تنظیم کرده و گفته براتون میفرستم سوالم اینه که آیا برای وکالت بلاعزل ماشین به امضای خریدار در محضر نیازی نیست؟ و این آقا میتونسته بدون حضور خریدار این وکالت نامه رو تنظیم کنه؟ سپاس از شما

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. در تنظیم وکالتنامه محضری نیازی به حضور شما نیست .
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم