مشاوره حقوقی رایگان - سر و صدا و تهدید و روابط نامشروع طبقه بالا

با سلام. یک همسایه در طبقه بالایی خود داریم که مدت هفت سال است که یک واحد را اجاره کرده و هر چند مدت یک شب به آپارتمان می آید و یک خانم میاورد که به من گفت به دور از چشم پدر و مادرش صیغه کرده البته خودش زن عقدی ثابت هم دارد در مورد زن صیغه ای هم خیلی معلوم نیست که راست بگوید چون همسایه ها گفتند مجرد است. ایشان این خانم را فقط برای رابطه میاورد و صدای رابطه شان داخل خانه من است که خیلی زشت است. سال گذشته کلید واحد خود را به برادرش میداد که برادرش که مجرد است (به گفته خود مستاجر) با دوستش دو تا خانم که یکی بچه کوچک داشت آورده بودند و رابطه نامشروع داشتند. گه گاهی هم این مستاجر دوستان خود را جمع میکند و تا پاسی از شب و گاهی تا طلوع آفتاب سر و صدا و موزیک میگذارند که اصلا نمیگذارند بخوابیم و حتی شب بدون استراحت به سر کار میرویم روز بعد. چندین بار بهشان تذکر دادم ولی عمل نکردند چندباری هم جلوی همسایه ها تهدید میکند که من پول دارم و میتوانم این واحد را بخرم و مستاجر بد بیاورم که شما را اذیت کند هفته گذشته نیز رفتم پایین و تلفنی بهش زنگ زدم که بیا پایین در مورد سر و صدایی که الان ایجاد کردی صحبت کنیم ولی با سر و صدا همه همسایه ها را بلند کرده و رفته درب خانه من و مزاحم زن و بچه شیرخوارم شده و از خواب بیدارش کرده. متاسفانه چه خودم و چه مدیر ساختمان و چه پلیس 110 همکه آوردم و تذکر داده رعایت نکرده. خواستم بپرسم که راحل مناسب چیست؟ و آیا ساعت مشخصی در قانون برای ایجاد سر وصدا و مزاحمت هست؟ و اینکه تهدید به خرید خانه و ایجاد مزاحمت میکند چه حکمی دارد؟ متاسفانه من تا کنون صدای رابطه و سر وصدای زیاد یا تهدیدش را ضبط نکرده ام. همسایه ها همه قبول دارند که مزاحمت دارد ولی میترسند و شهادت نمیدهند. ما صبح زود سر کار میرویم و با بچه شیرخوار باید شب زود بخوابیم و این البته حق طبیعی هرکسی است ولی ایشان گه گاهی مانع میشود. ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.حسب آنچه بیان نمودید تحت عنوان ایجاد مزاحمت موضوع قابلیت پیگیری دارد