مشاوره حقوقی رایگان - نم دادن سقف آپارتمان همسایه

سلام عرض ادب. من یکسال و نیم هست که ساکن خانه ای اجاره ای هستم. حدود یکماه قبل کاری برایم پیش آمد که مجبور شدم منزل را به همراه همسر و فرزندم ترک کنم اما وقتی بعد از یکماه مراجعه کردم به منزل همسایه طبقه پایین اظهار کردن که سقف منزل من نم داده و زرد شده حالا میخواستم بدانم که آیا من باید خسارت بدم یا مالک منزل چون من مستاجر هستم و اصلا در این یکماه نبودم که آبی مصرف بشه که باعث نم دادن بشه. ممنونم میشم راهنمایی کنید. خداوند به شما و خانواده محترم تان طول عمر با برکتی عنایت فرماید.

پاسخ ها :

خسارت نم دادن سقف آپارتمان همسایه خسارت نم سقف همسایه خسارت نم دادن دیوار همسایه خسارت