مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام

مادر من اسمش توی شناسنامه پدر بزرگ و مادر بزرگش نوشته شده به عنوان فرزندشان و هر دو نفر انها رحمت خدا رفتن و در حال حاضر پدر و مادر اصلی در قید حیات هستن می خواستم بدونم چکار باید کنم که اسم مادرم توی شناسنامه پدر و مادر بزرگم نوشته بشه راه های قانونیش

با تشکر

پاسخ ها :

محمود صمدی

محمود صمدی :

استان :

باید دادخواست علیه ثبت احوال محل جهت اصلاح اسناد سجلی داد که با ارجاع به پزشکی قانونی و تست دی ان ای مشکل حل میشود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سوالتون واضح نیست اسم نوه به جای فرزند در شناسنامه پدر بزرگ و مادر بزرگ ثبت شده؟