مشاوره حقوقی رایگان - پرونده جانبازی

سلام.
همسرم ایثارگر ارتش و دارای کارت ایثار 24 ماه حضور دارند که از لشکر 64 سال 92 صادر شده است. ما حدود دوسال هست که برای جانبازیش اقدام کرده ایم ولی بعلت گم شدن کارت خدمت (کپی کارت ناخواناست) و اینکه کلا فراموشی زودرس (54سال سن) تیپ و گردانشان را نمیدانیم کجاست. ما حضوری به لشکر مراجعه کردیم ولی پاسخگو نیستند و در طی دو و سه سال تقسیم بندی جدیدی لشکر انجام دادند و میگویند که پرونده مستخرجی سربازیش را ندارند و اصلا میگویند که ایشان را خط مقدم نفرستادند چون خدمات مرند بودند اما در حالیکه همسرم از تاکستان اعزام به مرکز آموزشی خوی شدند و بعد سه ماه از انجا به مرند رفتند و یکسال و دوماه دژبان بعد به پسوه و تقریبا بعد سه ماه در کربلای 7 به خط مقدم حاج عمران رفتند و سربازیشون تمام شده است ... تمامی یگانهای لشکر چه حضوری و چه از طریق تلفن جستجو کردیم ولی پرونده سربازی ایشون نیست حتی از هم خدمتی شون هم پیگیر بودیم ولی باز یگان خدمتی شون را پیدا نکردیم و لشکر 64 هم پرونده جانبازی برای ایشان تشکیل نمی دهد .. از ستاد کل آجا هم درخواست کردیم آنها هم کاری نکردند با توجه به اینکه ایشان در حال حاضر بیکار و بدون بیمه و مستاجر میباشند خواهشمندم ما را راهنمایی کنید .. چون من تصمیم دارم از لشکر 64 آذربایجان غربی شکایت کنم قبل از هر اقدامی نیاز به راهنمایی شما دارم ... ممنون و متشکرم

پاسخ ها :

مهرعلي  كرمي برم سبز

مهرعلي كرمي برم سبز :

استان :

سلام از طریق ستاد مشترک تهران پیگیری نمایید منجر به نتیجه می شود