مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام وقت بخیر من 35 ساله هستم و یه پسر 5 ساله دارم بخاطر مشکلات و یکسری رفتارهای ناشایست قصد گرفتن مهریه از همسرم رو دارم ولی چند سوال دارم اگر من مطالبه مهریه کنم چون اموال زیادی نداره احتمالا مهریه تقسیط بشه این امکان هست بعد از مشخص شدن پرداخت مهریه ایشون بلافاصله منو طلاق بده؟ دوم اینکه اگر طلاق بگیریم ایشون میتونن پسرمو بعد از هفت سالگی بده به خانواده ش که ازش نگهداری کنن؟ پدرشوهرم اعتیاد داره و شمال کشور زندگی میکنن محل مناسبی برای نگهداری پسرم تو خانواده همسرم نیست

پاسخ ها :

یک وکیل

از نظر قانونی مرد میتواند همسرش را طلاق بدهد حتی بدون دلیل خاصی. بعد از 7 سالگی حضانت فرزند تا زمان بلوغ با پدر خواهد بود مگر اینکه عدم صلاحیت پدر در دادگاه ثابت شود