مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن

با سلام
دختری 20 ساله هستم که به همراه مادر و برادرم زندگی میکنم
برادرم چندین سال است که درگیر مواد مخدر شده و شیشه و... مصرف میکند
زیاد گیر میده و دست بزن دارد و فحش های رکیک میدهد و تهمت میزند
گوشی و لب تاب رو چک کرده و چت های شخصی و عکس های دوستامو نگاه میکنه
مرتب تو وسایل شخصیم میگرده و بیشتر وسایلمو باید از تو اتاق ایشون پیدا کنم
سر همین اذیت و آزارها من افسردگی گرفتم
بنده شاغلم و حقوقم ماهیانه نزدیک به 3میلیون و 400 می باشد.
میخواستم بدونم برای دریافت نامه استقلال از دادگاه باید چه چیزهایی بگویم؟ لازم هستش که از روانپزشکم نامه ای بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

درصورت داشتن حقوق کافی و توانایی اجاره آپارتمان به شرط عدم هم نشینی با نامحرم میتوانید مستقل زندگی کنید و نیاز به اجازه از دادگاه ندارید.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با توجه به سن شما که بالغ هستید می توانید مستقل زندگی کنی و نیازی به حکم دادگاه نیست.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم