مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

سلام.
من در شرکت ... در قسمت پرس کاری به مدت 21 سال کار کردم و شرکت در اسفند ماه سال 98 اقدام به سختی کار کرد که چند نفر را انتخاب کردند و برای سختی کار اقدام کردند. من جزء آن ها بودم و در آبان ماه سال 99 ترک کار ما را زدند و پول سختی کار را واریز کردند. من هم برای کار های بیمه به تامین اجتماعی رفتم که به من گفتند از سال 78 تا 83 را بدون عنوان برای من رد کردند. حال من هیچ قراردادی از آن سال ها ندارم. آیا قرارداد هایم را از جایی میتونم بگیرم یا نه؟ تا بتوانم ثابت کنم از اول پرس کار بودم.
با تشکر.

پاسخ ها :

اثبات سختی کار قرارداد کار کارگر سابقه سختی کار سختی کار قرارداد کاری کارگر کارفرما