مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری فرهنگی

با سلام زمینی مشاع به متراژ هزار متر با کاربری فرهنگی در صورت عدم جوابگویی از طرف شهرداری به درخواست تغییر کاربری کل مالکین به صورت مشترک میتوانند از دیوان دادخواست الزام شهرداری به صدور پروانه مسکونی را کرد و هم چنین ایا به صورت جداگانه راهی است که پرونده را جداگانه هر کس برای زمین خودش بفرستت زمین هرکس طی قولنامه مشخص است ولی سند مشاع است

پاسخ ها :

شهريار  رسول زاده

شهريار رسول زاده :

استان :

باسلام شما درابتدا باید اقدام به تعییرکاربری زمین را بعمل آورید بعد از شهرداری درصورت عدم صدور جواز به دیوان شکایت کنید چون اگرالان درخواست الزام بدید باید ملکی بسازید که کاربری فرهنگی داشته باشه وچون ملکمشا هست همه مالکین باید باهم اقدام کنن