مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سهمیه 5٪ ایثارگری

سلام.
من قبلا از سهمیه ایثارگری 5 درصد برای کارشناسی روزانه استفاده کردم. الان فارغ تحصیل شدم میخوام کنکور سراسری بدم برای پزشکی.
با توجه به این که پزشکی مقطع دکترا است و من فقط در مقطع کارشناسی استفاده کردم، میتونم دوباره از سهمیه ام استفاده کنم؟

پاسخ ها :

استفاده مجدد از سهمیه 5 درصدی استفاده مجدد از سهمیه ایثارگری استفاده مجدد از سهمیه در کنکور استفاده مجدد از سهمیه سهمیه کنکور سهمیه کنکور