مشاوره حقوقی رایگان - استفاده مجدد از سهمیه در کنکور

سلام، من در کنکور انسانی سال 98 شرکت کردم. با سهمیه 5 درصد، رشته روزانه قبول شدم. اما به دلیل کد رشته اشتباه در انتخاب رشته درخواست رفع محرومیت دادم، که موافقت شد. آیا می تونم دوباره از سهمیه ام در کنکور 99 استفاده کنم؟ با توجه به این که در انتخاب رشته ام اشتباه شده، اگر بخوام در کنکور دیگه ای مثل زبان استفاده کنم، چی میشه؟

پاسخ ها :

استفاده مجدد از سهمیه در کنکور استفاده مجدد از سهمیه کنکور استفاده مجدد از سهمیه 5 درصدی سهمیه کنکور