مشاوره حقوقی رایگان - عده و رجوع

سلام بنده به همسرم وکالت دادم که در قبال بذل و بخشش مهریه میتونه طلاق بگیره ایشونم رفت حکم دادگاه رو گرفت که توش نوشته زوجه در قبال حق طلاق مهریه و حقوق ناشی از زوجیت رو به زوج بذل نموده نوع طلاق بائن
ایشون با حکم دادگاه طلاق گرفتن
الان چندتا سوال دارم
اول اینکه چون در قبال حق طلاق مهریه بذل کرده امکان رجوع هست؟
سوال دوم اینکه توی حکم دادگاه هیچ حرفی از عده زده نشده ولی نوشته زوجه مدخوله ولی بنا به اظهارات باردار نمیباشد و اینک بنده و همسرم قبل از حکم دادگاه 1 سال جدا توی استان های مختلف زندگی میکردیم و رابطه ای نداشتیم باز هم عده داره یا نه؟

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

بله عده داره.اگر باین باشد خیر.ولی احتمالا خلعی ذکر گردیده که چون در قبال بذل بوده میتوانند

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

خیر عده از قدیم برای احتمال باردار بودن بوده ولی در طلاق رجعی عده وجود داره . لذا اگر طلاق ثبت شده دیگه رجوعی وجود ندارد . البته خواسته شما مشخص نیست.تماس

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

پاسخ شما را دادم بله عده دارند و اگر بخواهد رجوع شود فقط در زمان عده میتواند رجوع شود