مشاوره حقوقی رایگان - استرداد از دعوای

سلام. پرونده ای است راجع به درخواست اجرای رای داوری از دادگاه که بعد از صدور اجرائیه با استرداد دعوی مختومه شده.
1- آیا با استرداد دعوای اجراییه صادره هم ابطال میشود؟
2- آیا با استرداد دعوی و مختومه شدن پرونده. باز هم میتوان دادخواست دوباره ای جهت اجرای رای داوری درخواست کرد؟
3- با توجه به اینکه دادگاه هیچ قراری راجع به استرداد مطرح شده صادر نکرده وضعیت و یا قطعیت پرونده چگونه است؟
4- و بالاخره با توجه به اینکه رسیدگی ماهوی نبوده. آیا استرداد انجام گرفته پرونده را مشمول اعتبار امر مختومه میکند؟

پاسخ ها :

حمزه بغدادی

حمزه بغدادی :

استان :

سلام
شما تقاضاى اجرايى رأى داور راكرده ايد پس دادگاه صوفا اقدام به صدوراجراييه كرده اين استرداد إجرائية نمى شودصرفا اجراى حكم متوقف شده كه مجددا مى توانيد أجرا را پيگيرى كنيد