مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر افسر راهنمایی و رانندگی

با عرض سلام و خسته نباشید
در تاریخ 30 مرداد 1397 در لاین سبقت با خودرویی که به طور ناگهانی قصد دور زدن کامل را داشت در لاین سبقت به ستون وسط، دو درب شاگرد و قسمتی از گلگیر جلوی و عقب خوردرو برخورد کردم افسر راهنمایی و رانندگی به علت سرعت بالا ی بنده حادثه را پنجاه پنجاه اعلام کرده است پس از دو روز تاخیر از بنده خواسته تا برگه ی خوانده نشده را امضا کنم و بنده از امضای برگه امتناء کرده ام و بیان کرده برای رفتن به شورا باید مبلغ یک میلیون پانصد هزار تومان بپردازیم
اولا افسر بدون متر کردن خط ترمز و با قدم سرعت را با جواب های مختلف اعلام میکند ایا این کار صحیح است؟
دوما ایا حادثه ی اتفاق افتاده پنجاه پنجاه درست میباشد؟
سوما هزینه ی کمیسیون چقدر میباشد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پنجاه پنجاه درست است،اگرقبول نداریداعتراض نمایید