مشاوره حقوقی رایگان - حکم قلع و قمع

با سلام
1-آیا بعد از قلع و قمع مستحدثات (احداث گلخانه، استخر پرورش ماهی و...) ما در زمین مشاع زراعی می توانیم فعالیت کنیم یا افراز زمین را انجام بدهیم ؟
2-قانون زمین های مشاع بعد از قلع و قمع چیست؟ ( با بیش از 1000 مالک مشاعی مفروز )
3-اگر حکم قلع و قمع اجرا نشود و پرونده به ماده 477 ارجاع شود چه اتفاقی میافتد ؟
پرونده ما به هیئت میانجیگری ارجاع داده شده تا با متصرف به توافق برسیم ولی مالکین اصرار بر اجرای حکم قلع و قمع دارند؟ کدامیک به نفع اعضاست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات شما و پاسخ صحیح در خصوص آن با توجه به تعداد سوالات و نامفهوم بودن جریان پرونده نیاز به مطالعه و بررسی مدارک دارد