مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استرداد پول

با سلام و خسته نباشید
2سال پیش وامی گرفتیم که گیرنده و ضامن ان خانومی بود که امروز رابطمون دیگه مثل قبل نیست و من با پول بانک یه ماشین خریدم و به نام خودم هم هستش و نقدی خریدم تا کار کنم که بریم بتونیم ازدواج کنم.. الان 2سال داره میگذره و تا اینجا هر ماه قسط وام رو دوتایی نصف به نصف پرداخت کردیم اما الان 9ماه مانده تا تسویه کامل این وام خانوم گفتن ماشین رو بفروش و به من پول نصفشو بده ... من فروختم ماشینو و نصف اون پول رو که بیشتر از سهم وامش بود یعنی 25 ملیون تومن به این خانوم دادم در صورتی که حق این خانوم نزدیک به 10 میلیون بود یعنی پولی که در بانک به عنوان قسط داده تا امروز ... با وعده و وعید ازدواج و با این بهونه که من افسردگی گرفتم الان پول لازم دارم و اگه پول را ندی باهم ازدواج نمیکنیم و حتی دوست هم نمیمونیم من رو اغفال کردند و تا پول را گرفتند گفتند دیگر تمام و جوابت را نمیدهم ..... الان میخوام پولی که زدم رو پس بگیرم یعنی 25تومن زدم که حق ایشون 10 ملیونه یعنی 15تومن باید برگردونه من چکار باید کنم خواهش میکنم دقیق راهنماییم کنید ایا میتونم پولم را پس بگیرم و به اندازه حقشون پولش را بدم؟؟ ممنون و سپاسگذارم

پاسخ ها :

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

سلام.خواسته شما قابل طرح در شورای حل اختلاف هست ولی برای جمع آوری ادله متقن میتوانید بدوا از طریق ارسال اظهارنامه رسمی برای طرف مقابل اقدام نمایید