مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد زمین و آپارتمان

عرض سلام و خسته نباشید. در تاریخ 1396/08/07 شخصی 2 واحد آپارتمان را از اینجانب خریداری کردن و در قبال اون به عنوان پیش پرداخت قطعه زمینی به مساحت 200 متر مربع به ارزش 1.500.000.00ریال و مبلغ نقدی 300.000.000 ریال به حساب اینجانب پرداخت کردن. قیمت تمام شده 2 واحد آپارتمان جمعا 3.690.000.000 ریال می باشد. لذا اینجانب بر حسب اعتماد به مشاور املاک طرف قرارداد قبل از دیدن سند زمین مذکور قراردادهای فوق را امضا کردم و حدودا بعد از مدت زمان 1 ماه متوجه شدم ملک مذکور در بازداشت دادگاه می باشد. پس از پیگیری فراوان با وساطت مشاور املاک بنده رضایت دادم که قرارداد رو فسخ نکنم و در تاریخ 1396/12/21 زمین رفع بازداشت گردید. پس از آن در تاریخ 1398/03/05 اینجانب به شهرداری جهت گرفتن پروانه ساخت مراجعه کردم و متوجه شدم ملک مورد نظر 18 متر عقب نشینی دارد. در قولنامه، بندی نوشته شده که تحت هر شرایطی زمین مذکور دارای مشکلی باشد خریدار می تواند مورد معامله را فسخ نماید. حالا سئوال من اینه که آیا با توجه به این بند که طرح تفصیلی شهرداری هم مربوط به سال 1394 میشه 2 واحد رو پس گرفت و زمین و مبلغ پولی که پرداخت کردن رو پس داد یا خیر ؟

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام.بله طی اظهارنامه فسخ قرارداد را به طرف مقابل اعلام نمایید و دادخواست تایید و تنفیذ فسخ قرارداد را مطرح بفرمایید

پرسشگر :

با تشکر از پاسخگویی شما میخواستم بدونم آیا با اینکه مدت زمان زیادی از قراردادها گذشته آیا من میتونم فسخ رو انجام بدم ؟ چون شخص خریدار واحد به من گفتن باید همون اول استعلام میگرفتین و الان برای من قابل قبول نیست.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پرونده شما باید بررسی شود در ضمن وضعیت مالکیت شما چنانچه پس از رفع بازداشتی اصلاح نشده باشد جای نکرانی دارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
به توضیحات ببشتر نیاز دارد البته توصیه میکنم به وکیل دادگستری مراجعه نمایید