مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف بخاطر مهریه

با سلام اینجانب در سال 93 یک ماشین رو از کسی خریدم و از همان موقع هرساله خودم بیمه اش میکنم و چند تصادف داشتم که بعنوان مالک در دادگاه طرح دعـوی نمودم حال صاحب پلاک با خانمش اختلاف خوردن و ماشین رو سیستمی از طریق اداره ثبت توقیف کردم میخواستم بدانم چه کاری انجام بدهم تا رفع توقیف شود ماشین
ایا اظهارنامه بفرستم خوبه یه درخواست رفع توقیف کنم و چقدر زمان میبرد و ایا میتوانم ماشینم رو رفع توقیف کنم یا خیر

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. باید دادخواست اثبات مالکیت و رفع توقیفی خودرو را در دادگاه مطرح کنی و پس از اثبات رفع توقیف میشود حداقل 6 ماه طول می کشد.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم