مشاوره حقوقی رایگان - ملک رو قولنامه ای فروختم

با سلام من یه زمین مشاعی داشتم 1300سهم از 6500سهم که بقیه اون 5200متر برای 40دیگه بود که من با یکی صحبت کردم زمین خودمو به قیمت سه میلیارد فروختم بر پایه قیمت 15میلیارد که اگه همه اون 40نفر شریک رو بیارم زمین 24میلیارد برداره که 50تومن نقد داد و مابقیشو قرار شد 9تا بیت کویین بده و جدا از ملک خودم قرار شد از اون چهل نفری که شرکای من بودن تو اون زمین من هر 500متری که میبرم و سند بزنه براشون بزنه تو دفتر خونه پولشونه بده نقدی بر پایه 15میلیارد و هر500 متر 300 ملیون حق الزحمه بده و اینم بگم زمین رو 3/1 قیمت بازار میخرید و همه هم رای بودن
بعد یه هفته دیگه جواب منو نداد و قولنامه من با 50 میلیون بسته شد الان من اظهارنامه دادم برای تحویل 9دستگاه بت خودم این واسط فرستاده میگه فسخ کنیم چون قیمت بیت رفته بالا نمیاد در ضمن 50درصد حق التزام مشخص کردیم .
1حالا میخوام بپرسم چجوری میتونم زمین یه مشتریه دیگه داره بفروشم که فردا فروش مال غیر نباشه ؟
2 اینکه من نمیخوام فسخ کنم ولی اون میگه ندارم چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

باید قراردادتون مطالعه بشه.و معامله ای که با بیت کوین باشه صحیح نیست