مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی مبایعه نامه با کد رهگیری ملک

سلام
دیماه 98 ملکی مسکونی در شهرری خریداری و از اسفندماه با اتمام کارهای ساختمانی در آن ساکن شدم. مبایعه نامه ملک توسط انبوه ساز بدلیل اختلافات مالی و عدم انجام بخشی از تعهدات مشارالیه، توقف و سپس مفقود گردید. ملک با کد رهگیری فروخته شده، در اینصورت رونوشت مبایعه نامه را چگونه تهیه کنم. سپاسگزارم

پاسخ ها :

ايمان  فيضيان

ايمان فيضيان :

استان :

باسلام.شما میتوانید با کد رهگیری وارد سایت بشید و از مبایعه نامه پرینت بگیرید.در صورت نداشتن کد رهگیری یا در هرصورت اگر با کد رهگیری نتونستید رونوشت رو بدست بیارید.با طرح دعوی حقوقی تنفیذ مبایعه نامه با شهادت شهود ثابت کنید که مبایه نامه شما راجع به این ملک وجود داشته و مفقود شده.این حکم که صادر بشه.در حکم مبایه نامه میباشد