مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی ديوان عدالت اداری

سلام دیوان در مورد شرایط کاری سخت و زیان اور من رای منفی بر اساس ماده 945 دیوان داده در صورتی که همکار من در همان شعبه تجدید نظر رای مثبت گرفته من چه کار باید بکنم تا حقم را بگیرم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که رای قطعی شده باشد کاری نمیتوان کرد صرفا میتوان صدور رای مختلف در موارد مشابه را به ریاست دادگستری گزارش کرد که منجر به رای وحدت رویه شود که برای بعد از رای شما موثر است و برای شما خیر