مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مرتبط با سازمان بورس

سلام.
در زمان معاملات سهام در بازار بورس به کرات مشاهده میشود که ثبت سفارشات به نوعی است که مشخص است درجهت دستکاری و تغییر قیمت در جهت منافع شخصی یا گروه خاصی است. نمیدانم باید چکار کنم و به کجا مراجعه کنم. سایت شکایت سازمان بورس هم جواب سربالا میدهند. میخواهم این نوع معامله که مخصوص افرادی خاص است (معمولا کارگزاری های بورس) باطل شود تا دیگر امکان انجام چنین معلاملاتی وجود نداشته باشد و از این افراد هم شکایت کنم.
مثلا فردی حقیقی یا حقوقی چندصد هزار سهم از یک شرکت را دارد ولی در زمان معامله فقط یک عدد از این سهم را با قیمت نازل عرضه میکند تا بتواند قیمت را به سمت کاهش و نزولی شدن ببرد. در صورتی که برای افراد حقیقی مثل بنده حداقل خرید و فروش باید یکصد هزار تومان باشد ولی آنان این شرط را رعایت نمی کنند. و اصطلاحا اوردر یک عددی یا زیر صدهزار تومان روی تابلو قرار میدهند.
البته اگر فقط یک عدد از آن سهم را داشته و قصد فروش داشته باشند که ایرادی ندارد ولی میدانم اغلب اینگونه نیست. لطفا بفرمایید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مرجع رسیدگی به این موضوع1-اداره بازرسی کل کشور 2- کمسیویون اصل 90 مجلس

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بايد موضوع را به ادارات اطلاعات كشور و بازرسي كل كشور و دادستاني كشور اطلاع و شكايت و پيگيري نماييد