مشاوره حقوقی رایگان - کانال هایvip (فروش سیگنال بورسی)

طبق انچه در برخی سایت ها خواندم خرید سیگنال بورسی خلاف قانون است سوال من این است که آیا عضو کانال های سیگنال فروشی شدن خلاف قانون است؟؟ در مقابل عضویت پول میگیرند خیلی ممنون

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام تا آنجایی که میدانم موضوع شما جرم انگاری نشده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در قانون مجازات بعنوان جرم شناخته نشده است.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام صرف خرید و فروش سیگنال جرم نیست مگر اینکه مقام قضائی ، آن را مصداق کلاهبرداری یا تحصیل مال از طریق نامشروع تشخیص دهد . ولی عضویت در کانالهای مذکور قطعا جرم نیست و نگران عضویت در این کانالها نباشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خرید و فروش سیگنال بورس جرم انگاری نگردیده است و عضویت در این کانال ها نیز طبعاً جرم نیست البته سیگنال های بورسی اگر برای تحصیل مال نامشروع استفاده شوند می‌تواند از مصادیق جرم انگاری باشد