مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ناموسی

با سلام. خانومم غروب برای خرید میوه به میوه فروشی رفته. اون آقای فروشنده بهش تیکه انداخته و هی سر حرف باز کرده. خانومم هیچی نگفته و اومد خونه و به من گفت. من هم رفتم اون جا باهاشون درگیر شدم. میخواستم شکایت کنم ازشون. آایا فایده ای داره یا بیخیال بشم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شکایت مزاحمت نوامیس ضرب و جرح به دلیل مزاحمت ناموسی مزاحمت ناموسی مزاحمت