مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه طبقه بالا

سلام، ما در آپارتمان زندگی میکنیم، واحد بالایی ما، دائما یا چیزی میکوبه، یا بچه هاش میدوعه، یا میره بقیه رو جمع میکنه توی بخش مشاع آپارتمان و فوتبال بازی میکنه با سر و صدای زیاد منهای سر و صدای توپ، خواستم بدونم چطور میتونه شکایت کنم؟ اصلا میشه شکایت کرد برای این مزاحمت؟ و چطور میتونه ثابت کنم حرفمو؟ بدون شاهد، یعنی با ویدیو، وویس یا چیز دیگه، ممکنه کسی شهادت نده، چون آزارش به ما میرسه، هر طبقه سه واحده، که واحد وسطی مثل ما بیشترین ازار رو از سر و صدا میبینه

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام بله میتوانید .ولی دلیل ندارید و چیزهایی که دارید قرینه و نشانه است.و اثباتش مشکل است