مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی مسدودی یارانه ام

سلام چند سال پیش چند برگ چک سفید امضا نزد دوستی امانت گذاشتم و امدم تهران وی از نبود من استفاده کرده و یکی از چکها را مبلغ نوشته و در شهر دیگری اقدام به کلاهبرداری نموده و حساب یارانه را چند سال است مسدود کرده اند لطفا بفرمایید چکار کنم

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام دوست عزیز،اصولا در نزد قاضی مورد پذیرش نیست که چک سفید را امانت بدهید .به چه دلیل؟ اگر دلایلی یا شهودی دال برامانت بودن دارید میتوانید خیانت در امانت اقدام کنید ولی در حق کسی که چک را برگشت زده باید پرداخت کنید.چرا که قانونا چک سفید بمنزله وکالت است.