مشاوره حقوقی رایگان - اخراج

سلام. من با داشتن 23 سال و 2 ماه سابقه بعلت مهاجرت همسر و فرزندانم از ایران در کمیسیون 104 به اخراج بدون سه پنجم حقوق و مزایا محکوم شدم. در صورتی که وضعیت خدمتی خوبی دارم و تا کنون غیبت یا تنبیه خاصی در پرونده من نیست. من به رای صادره اعتراض کردم و قرار است در کمیسیون 105 تعیین تکلیف شوم. الان وضعیت من چی میشود؟ آیا اخراج میشوم یا بازنشست ؟

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

با سلام.
در این‌کمسیون با توجه به وضعیت خدمتی شما و پرونده انتظامی و تخلفات اداری متمرکز میشن و سابقه کارتون.
راجع به مهاجرت خانوادتون اگه با اعلام رضایت شما نباشه مثلا امضایی یا رضایت نامه ای از شما نباشه بهتون کمک میکنه که در پست خدمتتون باقی بمونید