مشاوره حقوقی رایگان - مربوط به خانه کارگری

سلام
بنده در مزرعه کشاورزی خودمون ی خانه کارگری ساختم حدود 20متر که بیشتر جنبه انباری داره برای نگه داری وسایل کشاورزی حالا جهاد به دادگاه شکایت کرده من چکار کنم که در دادگاه تبرئه بشم
درضمن آیا اگر استشهاد محلی درست کنم که در جای دیگه قبلا خانه کارگری داشتیم و خیلی وقته تخریب شده و هیچ اثری بجا نمونده اما قدیمیای محل به خاطر دارن و امضا میکنند
در دادگاه قابل قبول هست؟

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

ساخت بنا در زمین کشاورزی غیر مجاز است ،اما بنای که محل نگهداری وسایل کشاورزی باشه رو شامل نمیشه

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام .
احداث خانه کارگری و نگهبانی یکی از مصادیق تغییر کاربری می باشد به همین منظور در قانون پیش بینی شده متقاضیانی که واقعاً قصد احداث اتاق کارگری و نگهبانی دارند باید با مراجعه به امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان محل وقوع ملک درخواست خود را ارائه دهند تا کمیسیون تبصره 1ماده 1 قانون حفظ کاربری در استان مربوطه درخواست وی را بررسی و طبق ضوابط اتخاذ تصمیم نماید.

یک وکیل :

درود
سطح اشغال بیشتر از 15 درصد کل متراژ مزرعه نباشد میتوانید با مجوز مانع از قلع و قمع شوید.