مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دیه و در مورد بیمه تامین اجتماعی و بیمه دانا

سلام خسته نباشید یکم ماه ابان سال 99 شوهر بنده بر اثر ضربه یه تکیه بیس پلیت بر سر شوهرم و اینکه ایشون عمل شدند و پرده مغزش عمل شده و یک تکه از استخوان جمجمه اش رو از دست داده است ایشون تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و بیمه دانا هم هست میشه منو راهنمایی کنید که باید از چه راهی وارد شوم ؟

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام دوست عزیز.مدارک بیمارستانی رو برای ارائه به بیمه داشته باشید.و رویه دادگاهی نداره .اینهارو آماده کنید اگر مشکلی بیمه داشتید میتونید شکایت کنید.و در صورت قصور کارفرما باید شکواییه برای گرفتن دیه به دادسرا بدید