مشاوره حقوقی رایگان - تهدید از طریق تلگرام

سلام. شخصی ناشناسی چند وقت هست در تلگرام بنده رو تهدید میکنه و حتی اکانت تلگرام همسرم را هم گیر آورده و تهدید میکنه. در پروفایلش فقط اسمش میاد بالا و هیچ گونه شماره یا آیدی نداره. پلیس فتا شکایت کردم ولی گفتن که پرونده ات راه به جایی نمیبره. میخواستم ببینم کسی یا فردی هست که بتونه برای من شماره طرفم رو در بیاره؟ اصلا راه داره که شمارش رو گیر بیارم؟

پاسخ ها :

تهدید از طریق تلگرام پیام تهدید در تلگرام پلیس فتا تلگرام تهدید