مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

با سلام. خانمی هستم 46 ساله. استخدام رسمی آموزش و پرورش با سنوات بازنشستگی 26 سال و دو ماه و 8 روز تا پایان آبان 99.
دو بار تاکنون تقاضای بازنشستگی پیش از موعد داده ام اما اداره محل خدمت موافقت نمی نماید. لطفا راهنمایی بفرمایید راه حل چیست؟
شدیدا نیازمند بازنشستگی هستم نوع بیمه خدمات درمانی بازنشستگی با همان 26 روز حقوق میخوام نه 30 روز

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام راهکار قانونی نیست مگر اینکه کمیسیون پزشکی تایید کنه که بعلت بیماری قادر به ادامه کار نیستین