مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با نصب دوربین مدار بسته در مشاعات آپارتمان

با سلام. تمامی مالکین ساختمان جهت نصب دوربین مدار بسته به اتفاق نظر رسیده اند. اما بنده به این دلیل که با نصب دوربین مدار بسته امکان ضبط تصاویر اعضای خانواده و کنترل رفت و آمد ها به وجود خواهد آمد، با این کار مخالفت کرده ام. اما مدیر ساختمان تهدید به شکایت در صورت عدم پرداخت هزینه کرده است.
آیا بنده مجبور به موافقت و پرداخت هزینه هستم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله با تصویب اکثریت و دو سوم اعضای ساختمان و تائید مدیر ساختمان میتوانید برای نصب دوربین مداربسته اقدام کنید.