مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام و خسته نباشید
برادر بنده همسرشون شکایت کردن که برادرم بعضی از جهیزیه رو فروخته اومدن الان بردن 25میلیون کارشناس برادرم رو بدهکار کردن رای صادرشده و الان داداشم زندان هستند
بعد در سال نود سه یک بارهم شکایت کردن استرداد جهیزیه کردن بردن بعد سازش کردن اینا نصف جهیزیه رو اوردن بدون مدرکی الان نصف دیگشو که نیورده بودن رو الان میگن داداشم فروخته در صورتی که برادرم هیچ مدرکی ندادن بابت پس اوردن جهیزیه در سال نود سه الان ما باید چکار انجام بدیم برادرم هم دادگاه نرفته اصلا رای غیابی دادن