مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر کوچه بن بست

سلام. منزل من در انتهای یک بن بست که به اندازه دو خودرو پهنا دارد هست. بعضی مواقع که میخوام با ماشین بیرون برم به اندازه لازم جا برای عبور ندارم. دو تا ماشین جلوم هستن وباید به یکیشون بگم .یکی که خودروش ثابت هست همیشه و نزدیک دیوار پارک میکنه. یکی هم هست که ماشین هر جایی برسه و با هر فاصله ای از دیوار پارک میکنه.من به همسایه دومی زنگ میزنم. اولا که چند دقیقه معطل میکنه بعدش هم میاد میگه ماشین من مزاحم نیست و خلاصه با هزار بدبختی برمی داره ماشینش رو. دیروز دیگه خیلی عصبانی ام کرد. چه کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

کوچه شارع عام است نه ملک شخصی،البته این مشکل را با توافق و بطور نوبتی در پارک میتوان حل کرد.