مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناس افت قیمت خودرو

سلام. هنگام عبور از کوچه برای شخصی که درب رو باز میکرد بوق زدم و شاکی شد. ایشون که همراه فردی بودند با توهین با مشت به در صندوق عقب ماشین 206 صندوق صفر مدل 98 من ضربه زدن و در فرو رفت و از بالا تا پایین خط تا روش ایجاد شد و رنگش هم رفته. کارشناس دادگستری یک میلیون خسارت و 6 و نیم میلیون افت تعیین کرده. من بابت این افت قیمت برای خودروی صفر خودم اعتراض دارم. سوالم این هست چون من خودم شاکی هستم و نظر کارشناس رو امروز گرفتم، میتونم به این نظر اعتراض کنم؟ قیمت افت ماشین من که صفر 98 امروز 220 میلیون هست. همش شش و نیم میلیون میشه یا بیشتر هست؟ خواهش میکنم راهنمایی ام بفرمایید. ممنون.

پاسخ ها :

اعتراض به نظر کارشناسی افت قیمت خودرو کارشناسی افت قیمت خودرو خسارت افت قیمت خودرو قوانین خسارت افت قیمت خودرو خودرو