مشاوره حقوقی رایگان - انتقال نسق

باعرض سلام خسته نباشید خدمت وکلای احقاق حق
چند سالی هست از یک خانم زمین کشاورزی را شراکتی با داداش ام قولنامه ای خریداری کردیم (که در قید حیات هستند). الان دوسال هست نصف سهم داداشم را هم گرفتم‌. به فروشنده خانم که زمین و ازش قولنامه کردیم مراجعه کردیم برای انتقال نسق میگه نسق و دادم به داداشت. بعد داداشم از دادن نسق امتناع میکنه راهنماییم کنین چجوری برای زمینم نسق بگیرم از کی بگیرم یا چجوری ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام و احترام
شما فدر السهم برادر را خریداری نمودید و بآید با ایشان مبایعه نامه یا فروش نامه تنظیم نمائید