مشاوره حقوقی رایگان - انتقال نسق زمین زراعی

سلام، بنده پدرم در دهه 50 یک زمین زراعی از یکی از فامیل و اقوام دور خریده و بصورت عادی و محلی قولنامه کرده و هم فروشنده چند ساله بعد و هم پدرم فوت کرده و از آن زمان تاکنون زمین در تصرف ماست و کشاورزی انجام میدهیم و بصورت مشاعی میباشد، حالا که بعد از سالیان طولانی قصد انتقال سند و نسق را داریم خبری از ورثه فروشنده و مکان آنها نداريم. ضمنا شاهدانی که امضا کرده اند قولنامه دستی رو آن زمان فوت شده اند، برای انتقال نسق چکار باید کرد. ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه فروشنده سند نسق زراعی دارد ، میبایست با در دست داشتن انحصار وراثت و قولنامه ، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی نسق زراعی بدهید.
در شهرتان حضورا به وکیل مراجعه کنید