مشاوره حقوقی رایگان - بدهی متوفی

سلام پدر من هم به دولت و هم به اشخاص حقیقی بدهکار است و چک برگشتی دارد. اگر پدر فوت کند آیا دولت یا طلبکارها میتوانند از تنها پسر بعنوان ورثه، دیون او را مطالبه کنند؟ اگر جواب مثبت است راه های جلوگیری از این اتفاق چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام طلبکارها چه دولتی و چه شخصی به میزان سهم الارثی که به شما میرسد میتوانند به شما مراجعه کنند

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر ورثه ماترک را قبول کند طلبکاران می توانند به آنان رجوع کنند و ورثه ملزم نیستند غیر از ترکه چیزی به طلبکاران بدهند و اگر ترکه برای تمام دیون کافی نباشد اگر بین انها حق تقدمی وجود نداشته باشد به نسبت مساوی بین تمام طلبکاران تقسیم می شود لذا بهتر است ابتدا از دادگاه درخواست تحریر ترکه شود

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام در صورتی که دیون از ترکه بیشتر است ترکه را قبول نکنید