مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق

با سلام
دختر مجردی که تحت بیمه پدر بودم و برای کار و حقوق دو میلیون صد میگیرم بعد از یک سال تازه بیمه میخواهم بشوم کارفرما 182هزارتومان از حقوقم کسر میکند تا بیمه شوم از طرفی از بیمه پدرم که کارگر ساختمانی بود هم خارج شده ام الان چه مزیتی برای من دارد؟ آیا این پولی که میگیرن درسته؟
و سفته 40میلیونی برای 6ماه داده ام و هنوز قراردادی بسته نشده است حالا چند سوال مهم
عنوان شغلیم مسئول امور تبلیغاتی است و نیاز به حضور در محل کار نیست
1 چقدر باید از حقوقم هر ماه برای بیمه ای که میکنند کسر شود اصلا باید باشد؟
2 قرارداد دقیقا از کِی باید بسته شود؟
3 آیا دورکاری موقت برای سه ماه نیاز به سفته دارد؟ هرچند میگویند دورکاری بیمه ندارد درست است؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

داشتن بيمه به نفع شماست و امر قانون است