مشاوره حقوقی رایگان - سکوت در دادگاه

باعرض سلام. میخواستم بدونم در روز رسیدگی به پرونده درجلسه دادگاه خوانده دروغهایی که گفته که با موضوع پرونده ربطی نداشت و با سکوت من، آیا نشانه تایید من میشود. یا حتما باید همان موقع به دروغهایش اعتراض میکردم. درحالیکه قاضی هم از حرفهایش نکته برداری میکرد.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام سکوت به معنای تایید حرفهای ایشان نیست

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

شما میتوانید در جلسه بعدی ویا ضمن لایحه ای مستندا و مستدلا اظهارات وی را رد نمایید

پرسشگر :

سلام خانم افشارمنش .باوجوداینکه جلسه آخررسیدگی بود تاقبل ازاینکه رای صادربشه میتونم لایحه بنویسم واسه اثبات دروغهاش به همراه مدرک .یادیگروقتی برایم نمانده؟اصلا قاضی توجه ای به دروغهاش میکنه که درحدحرف بودن یانه؟ممنون میشم پاسخم رازودتر بدهید

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

دفاع باید در رابطه با خواسته باشد