مشاوره حقوقی رایگان - نظریه کارشناس

با سلام.
ما شکایتی با موضوع تخریب و قطع اشجار بر علیه همسایه کناری باغمان انجام داده ایم. من پنج روز بعد از عمل مجرمانه تامین دلیل دادم و کارشناس به محل آمد و نظریه اش را نوشت. یک ماه بعد طرف من تقاضای کارشناس داد از دادگستری و وقتی ایشان آمد نظریه که داد کاملا اشتباه بود و یک جورایی جانب داری کرده بود و من اعتراض زدم و تقاضای کارشناس سه نفره دادم. فعلا کارشناس نیامده.
سوال من این هست چقدر میتونه نظر کارشناس ها با هم متفاوت باشه؟ چرا نظریه کارشناس تامین دلیل اصلا اعتباری نداره؟
آیا هئیت سه نفره ممکن هست طبق نظریه کارشناس قبلی نظر بدهند؟

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، بله نظر کارشناسان باهم متفاوت میتونه باشه وهمینطور هم ممکنه یکی باشه