مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور سیکلت با خودرو هنگام باز شدن ناگهانی درب خودرو

با سلام. بنده در یک خیابان 2 طرفه پارک نمودم. هنگام پیاده شدن از ماشین در آینه را نگاه کردم چیزی ندیدم. لای درب ماشین را باز کردم تا از لای در نگاهی به بیرون بندازم و پیاده شوم که ناگهان یک موتوری سه ترک از بغل ماشین رد شد. جاپایی موتور به درب خودرو گیر کرد و تعادل موتور به هم خورد و به همراه سرنشین به زمین خوردند. یک نیسان هم از روبرو می آمد که ترکه سوم موتور سوار به نیسان برخورد کرد و حال ترک سوم که به نیسان برخورد کرد زیاد خوب نیست و افسر بنده را مقصر تشخیص داده و باید خسارت سه سرنشین موتور سوار و نیسان را بدهم.
ممنون میشم راهنمایی کنید بنده واقعا مقصر هستم یا نه .

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر شما مقصر نیستی و میتوانید اعتراض کنی در هییت 3 نفره بررسی شود

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بله درصدی مقصر هستید که البته جای دفاع دارد حتما به وکیل مراجعه کنید