مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کمیسیون 134

سلام. بنده در منطقه عملیاتی مریوان سر پست نگهبانی دچار تیر خوردگی شده ام و کمیسیون 134 استان در تاریخ 98/10/15 به بنده معلولیت حین خدمت داده اند و همان موقع خواستم اعتراض بزنم مسئول ایثارگران قبول نکرد وگفت حق اعتراض نداری. الان که چند ماه از آن تاریخ میگذرد میخوام اعتراض کنم و شما راهنمایی کنید که به کجا بروم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در رای مربوطه اگر حق اعتراض نیامده حتما قطعی است رای را مطالعه کنید