مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کمیسیون 134 سپاه

با سلام.
بنده *** نیروی رسمی سپاه سال 81-82 هستم. در کردستان حین ماموریت، در اثر سرما و آب و هوای بد شمال غرب هر دو کلیه هایم را از دست دادم. گزارش حادثه را به ایثارگران ارائه دادم. آن ها فقط خط اول گزارش را نوشته و به کمیسیون دادند. اصلا ذکر نکردند حین ماموریت در شمال غرب اتفاق برایم افتاده. کمیسیون 134 هم معلول قیود خدمتی زدند. میتونم اعتراض کنم؟ چون حقم ضایع شده. با تشکر

پاسخ ها :

اعتراض به رای کمیسیون 134 سپاه رای کمیسیون 134 سپاه معلول قیود خدمتی معلولیت حین خدمت